Volg ons op Twitter
 Topjobs bij VDC

Op zoek naar programmeur (analist)

VDC is momenteel op zoek naar een zeer ervaren programmeur (analist). Werk- denkniveau HBO+. Vereist is ervaring met de volgende aspecten:

  • C# 4.5
  • ASP.Net
  • MVC 4
  • Design patterns (SOLID, IoC, etc.)
  • TDD
  • SQL Server
  • Azure
  • HTLM5, CSS3, javascript, jquery
  • Een pré is ervaring met: Android, IOS, PhoneGap, SCRUM

VDC biedt een prima salaris en dito secundaire vergoedingen (waaronder auto van de zaak), afhankelijk van kennis en ervaring een bruto jaarsalaris vanaf  € 60.000, exclusief vakantiegeld, exclusief bonus. Taak: in teamverband ICT-opdrachten realiseren.

Voor meer informatie of sollicitaties, bel 0341263157 of mail naar AdHocAtVdc-it.nl.

 

managers

Op zoek naar een projectmanager

VDC is momenteel op zoek naar een zeer ervaren projectmanager. Iemand die niet alleen een stem laat horen, maar vooral ook iemand die zonder verbaal geweld projecten feilloos kan sturen naar het gewenste resultaat. De kandidaat moet een echte 'peoplemanager' zijn en dient Prince2 Practitioner en(/of) IPMA gecertificeerd te zijn. Ruime ervaring bij grote instellingen is gewenst, bankervaring is een pré. Werkzaamheden in geheel Nederland.

VDC biedt een prima salaris en dito secundaire vergoedingen (waaronder auto van de zaak), afhankelijk van kennis en ervaring een bruto jaarsalaris vanaf  € 70.000, exclusief vakantiegeld, exclusief bonus. Taak: in teamverband ICT-opdrachten realiseren.


Voor meer informatie of sollicitaties, bel 0341263157 of mail naar AdHocAtVdc-it.nl.

 

 

idee

Opzoek naar creativiteit

VDC is altijd op zoek naar creatieve mensen, mensen die out-of-the-box met goede ideeën komen. Vernieuwend zijn en dat willen blijven. Mensen met doorzettingsvermogen, die een probleem linksom, dan wel rechtsom oplossen, de wilskracht hebben om niet te rusten totdat de oplossing gevonden is.

Goed, wellicht wat overdreven, maar toch: dit "type" mensen hebben bij VDC een gouden toekomst, of het nou software-engineers, testers, managers of architecten zijn. Werkzaamheden in geheel Nederland.

Voor sollicitaties of meer informatie, bel 0341263157 of mail naar AdHocAtVdc-it.nl.

 

 

toppers

3-letterwoorden - wat zeggen anderen van VDC?

Laatst was ik bij een klant (een grote bank) voor een beoordeling van één van onze medewerkers. Mijn contactpersoon: "Van Dorth, ik kan de prestaties van jouw medewerker in één 3-letterwoord samenvatten...". Er viel een stilte. In die stilte flitsten er allerlei 3-letterwoorden door mijn hoofd; de meest aannemelijke was die beginnend met een K.. en ik begon al van kleur te verschieten. Hij zag het en hervatte snel met: "Nee, nee, dat is het niet, het is TOP! echt TOP!!"

Zoekt u toppers? Dan bent u bij VDC aan het juiste adres!

Behoor jij al tot de TOP binnen ICT of wil je er graag toe gaan behoren?
Kom dan praten met en werken bij dat andere 3-letterwoord: VDC

Copyright 2011-2017 © Van Dorth Consultancy